Senai Demirci Fan Sitesi

Tam Görünüm: Melekleri Ürkütmeden
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Aykırı/ğı

[Resim: melkkjg7.jpg]
[move]Melekleri Ürkütmeden[/move]

İnsanlar ikiye ayrılırlar:
Başkalar için yaşayanlar, başkaları sayesinde yaşayanlar.
Sorun olanlar, çözüm olanlar...
Ümit kıranlar, ümit verenler...
Dert üretenler, deva üretenler...
Şikayet edenler, çare bulanlar...
Aynı havayı soluyan, aynı sıkıntıyı yaşayan, aynı sevince ortak olan iki insandan biri dert küpü olur çıkar, diğeri deva küpü.
Biri şikayet üretir, öbürü çare.
Biri yük olur, öbürü yük taşır.
İç dünyalarında düğümlenir bütün iş..
Afâki âlemden kopup gelen her mâlûmat, her olay, her keyifiyet, bizim ruh dünyamızı, zihniyet dünyamızı, gönül iklimimizi nasıl ve neye göre biçimlendirip işlettiğimize göre dönüşür, değişir.
Ağaç olmalı her insan...
Ağaç gibi olabilmeli her mümin.
Müslüman müslümana kötülük etmemeli...
Kötü ortamı mazeret belleyip dönüşmemeli...
Bilakis, dönüştürmeli.
Ağaçlardan ders almalı.
Karbondioksit aldığı ortamlardan bile oksijen üretmeli...
Ve ağaçlar misali, birbirine bakmalı, birbirine destek olmalı...
Orman olmalı...
metin karabaşoğlunu daha yeni tanımaya başladım bi hoca tazvsiyesi üzerine...Kur-an Okulmaları kitabını okudum gerçekten okumaya değer bir kitap inşAllah bunuda okumaya çalışıcam tavsiyen için saol elif....
Ezanla Diriliş Halit Ertuğrulun son kitabı.Çok hoş bir roman.Okumanızı tavsiye ederim.Beğeneceğinizi umuyorum..
Ben de şimdilerde Metin Karabaşoğlunun "Peygamberin Bir Günü" isimli kitabını okuyorum. Kardeşler gerçekten çok müthiş bir kitap. Efendimizin bir insan olarak herhangi bir gününde hepimizin karşılaştığı olaylar karşısında verdiği tepkilerini, tefekkürünü, kainat kitabını nasıl okuduğunu çok hoş çok latif bir üslupla anlatmış yazar. Her zaman kutlu doğum haftası şenliğini gönlümüzde yeniden duymaya vesile olması duasıyla hepinize tavsiye ediyorum.

mahzen

Melekleri Ürkütmeden benim Metin Karabaşoğluna ait okuduğum ilk kitaptır. İsmi ve içeriğiyle gerçekten hoştur. Ağırlık olarak sitesinde yayınladığı yazılardan oluşuyor. Severek okumuştum. Çıkalı fazla olmadı zaten.

Peygamberin Bir Gününü okuyormuş GülRana. Peygamberin Bir Günü kitabını Metin Bey 10-15 senedir hazırlıyormuş ve çıkan diğer kitaplarının hepsi zaman zaman bir yerlerde yazılan yazılardan oluştuğu için Peygamberin İlk Günü yazarın aynı zamanda çıkardığı ilk kitap sayılırmış. Kendisi diyor valla : )

Aykırı/ğı

Peygamberin bir gününü okumayı çok istiyorum.
Yalnız onla eş zamanlı çıkan Ruh Bakımı da muhteşem bir kitap.
Metin Karabaşoğlu gerçekten okunmaya değer.
İnşAllah bu sene bütün kitaplarını bitireceğim.
Elif kardeşim "Ruh Bakımı" kitabını da çok  kıymetli bir dostumun tavsiyesiyle "Peygamberin Bir Günü" kitabının yanında almıştım. Henüz kitapla buluşamadım ama dostların tavsiyesi üzerine sanırım okumalarımı hızlandırmam gerekecek.
Mahzen rumuzlu kardeşim bilgilendirdiğin için sağol. Kitabın önsözünde mi yoksa kitabı almadan önce internetten araştırırken mi bir yerlerde okumuştum. Yazarın aslında bu kitabı ilk yazı hayatına başladığından beridir yazmak için çalıştığını ama diğer kitaplarının durumunu bilmiyordum."Peygamberin Bir Günü" isimli kitap beni Metin Karabaşoğlu ile buluşturan ilk kitap zaten bu kitaptan sonra diğer kitaplarını bilmemem mümkün değil sanırım.

Aykırı/ğı

Ya ayrıca birşey sormak istiyorum neden Karakalem Nesil yayıncılık ile birleşti? Sad
Kardeşler Senai Abinin sitesine girdiniz mi?
Elbette ki Senai Abimiz daha güzel tanıtmış "Peygamberin Bir Günü" adlı kitabı.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler