Senai Demirci Fan Sitesi

Tam Görünüm: Ey Türk Kadını !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ey Türk Kadını !

Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır.
Mevcudiyetinin yegane temeli budur.
Kocan en kıymetli hazinendir.
Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan,kaynatan ve görümcelerin olabilir.
Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen,vazifeye
atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.
Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir.
Evliliğine karışacak kaynanan kaynatan ve görümcelerin hayatta emsali görülmemiş, bir galibiyetin mümessili olabilirler.
Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa başka
kadınlara göz dikmiş, olabilir.
Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş, olabilir.
Ey asil Türk kadını işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır.
Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir.
İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır.

Aykırı/ğı

Big Grin
Bunu erkeklere nasıl çevirebiliriz Leylak Smile
Ey Türk Erkeği

Birinci vazifen karina, çocuklarina ve gözlerine sahip çikmaktir.Mevcudiyetinin yegane temeli budur. Öncelikle karin en kiymetli hazinendir.Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek akkayalar ve sallilar olabilir.

Bir gün evliligini kurtarmak mecburiyetine düsersen, vazifeye atilmak için Televole ve benzeri programlari düsünmeyeceksin. Bu durum hayatini renklendirmeyi düsündügünde, ya da 40indan sonra ortaya çikabilir.

Evliligine saldırmak isteyen bilumum sarisin, esmer ve kumrallar hayatta emsali görülmemis bir galibiyetin mümessili olabilirler. Canim karim dedigin ama arada unuttugun eşin, sana geçici de olsa bir körlük nasip edebilir. Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düsmüs olabilir.

Ey asil Türk erkegi, iste bu ahval ve serait içinde dahi vazifen,yuvani kurtarmaktir. Ama eger yapamazsaniz merak etmeyin, evinizdeki Türk kadini, ne hata yaparsaniz yapin sizi sevecek ve kurtaracaktir. Çünkü onu siz seçtiniz. Mutluluklar.

bizde çareler tükenmez..Big Grin ama ben bunu beğenmedim biz bişeyler bulalım forumca...;D

Aykırı/ğı

Bu olamaz ,beğenmedim sen yaz bir tane ne dersin arkadaşım ? Wink
çok hoş ya:-)
Yhaa ama olmaz ki kadınların hep işi gücü çamaşır ve bulaşık yıkamaktan mı geçio..Tongue 1. Vazifen namaz kılmak..!
Referans Adresler