bu resimi 2008 in Ocak ayında bir akşam vakti saat 22:00 sularında çektim. Kurstan çıkmıştım ve eve gitmek için bindiğim halk otobüsünde ayakta beklemekteydim. Telefon ile oynarken boş kaldırımların resimini çekip belki güzel bir poz yakalarım demiştim. Ve boş kaldırımların resmini çekmiştim. Lakin resimi çektiğimde telefonda gördüğüm manzara çok şaşırtıcı ve ürperticiydi. Telefonda ki resimi gördükten sonra hemen kaldırımın ilerisine ve gerisine baktım kimseyi göremedim.
Bilmiyorum. O gün çok fazla yorgundum, yoldan biri geçmiş olabilir.. ben farketmemiş olabilirim. ki zaten öyledir.
eve geldiğimde hemen açtım bilgisayarı, resimi bilgisayara attım. Ve inceledim. O gün o yolda birinin olup olmadığını hala düşünürüm. Aslında o yoldan biri hızlı hızlı geçip gitmiştir ve ben çok yorgun olduğum için o sırada farketmemişimdir. Muhtemelen bu olayın aslı budur ama benim için bir muamma olarak kalmıştır.
paylaşayım dedim.

bende şişlide oturuyorum. bu köprü altı da tahmin ettiğim yer heralde. ben her sabah ordan geçiyorum görmüyorum bunu

resimde oynama yapılmış bence. photoshop olduğu belli. gölgeyi kaybetmeyi unutmuş

ya geçen hurriyetin sitesinde gördüm. Yurt dışında bir tanesi kilisede bu benimkine benzer bir resim çekmiş. Dünyada olay olmuş. İşte kilisede kaçyüz yıl önce yaşamış bir rahibin ruhunun resimini çekmiş diye..
Ya dedim bunda abartacak ne var daha ben geçen gün mecidiyeköyde çektim sanki : D Benim ki de her halde olsa olsa 13. yüzyıla ait bir Roma İmparatoru olsa gerek : D hiç sevmedim bakınsana yürüyüşüne : D
izzetpaşadaki köprü altı dimi bu

resimdeki benim ya

ya ben izzetpaşa falan bilmem.
mecidiyeköy meydanı varya. Ve meydanda üstten geçen otoban. İşte o köprünün altı ve 85M ye binmiştim. O hani duraktan çıkıp dönüyorya işte tam oracıkta

gölge konusunda da : D arkadaşım orda duvarın üstünde lamba var. Yani eğer gölge olmasaydı photosop olurdu ama gölge var : D
ne biliyim hiç cin görmedim. cindir bu o zaman. gölgesi var

İlginç bir durum

Hoş gözlerim bozuk ,pek anlayamıyorum tam olarak ne olup bittiğini..