Senai Demirci Fan Sitesi

Tam Görünüm: nasıl resim koyarım...,_?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
selamunaleyküm arkadaşlar...
Resim eklemeyi bilmeyen kardeşlerimiz vardır belki kısa bi bilgi...
öncelikle Allah razı olsun Özay abimizden bizi siteye girmekle uğraşmaktan  kurtarmış cevap bölümüne Imageshack Toolbar bölümünü eklemiş...ordan Gözata tıklıyoruz resmimizi seçiyoruz...
karşımıza...

[Resim: aszcd9.jpg]

bu sayfa çıkıyor...buradan kırmızı işaretli olan linki (Direct link to image) kopyalıyoruz...
sonrada sitemize girip o linki yapıştırıyouz...ve son olarak linkin tamamını seçip yukarıdaki menülerden site adresi ekleye tıklıyoruz...işte bu kadar kolay gelsin....SmileSmile
anlaşılmayan bişey olursa yardımcı oluruz inşAllah..SmileSmile
Bu resmi biryerlerden hatırlıyorum ama...Smile

Sağolasın Leylacım. Hatırlatmakta yarar var..
Tamam ablacım çaktırma...Smile
www.hizliresim.com sitesinden resim yükleyebilirsiniz.

Gözata tıklayarak resmi pcnizden seçin. Daha sonra "Orjinal Boyut" yazan yerden resmin boyutunu ayarlayın. Yükleye tıklayın.

Link sayfası karşınıza gelecek. Burdan en alttaki linki kopyalayın. Sitede resim koyma butonuna tıklayın. Linki yapıştırın ve tamam deyin.
ESRA ZEYNEB

öğrendim.Akşam eve gidince resmi eklicem.Çok sağolasın.
(25-12-2008 03:29 PM)Esrâ Zeyneb Yazılan: [ -> ]www.hizliresim.com sitesinden resim yükleyebilirsiniz.

Gözata tıklayarak resmi pcnizden seçin. Daha sonra "Orjinal Boyut" yazan yerden resmin boyutunu ayarlayın. Yükleye tıklayın.

Link sayfası karşınıza gelecek. Burdan en alttaki linki kopyalayın. Sitede resim koyma butonuna tıklayın. Linki yapıştırın ve tamam deyin.
[Resim: 6525.jpg]

Esra zeynep resmi ekledim.Öğrettiğin için sağol.Tam mikrofonu çıkartırken.
Tebrik ederim de bu resmin yeri burası değil sanırım.
evet de zaten yeni öğrenmişim lütfen anlayış...
Anladım. Daha resim varsa elinizde onları da koyun bu resimle. Ama buraya değil. Kategorisine lütfen. (:
Referans Adresler